Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer, mamka má poslední dobou problémy se svěděním hlavy. Šla s tím k doktorovi, a ten jí řekl, že má začít užívat přípravek Alpicort. Jenže když jsme se trochu mkrli na net, zjistili jsme, že to obsahuje kortikoidy a další věci, které by mohli mít nežádoucí účinky, jako sníženou obranyschopnost kůže, mohly by se vytvořit bulky apod... A máme teď z toho strach, aby se nežádoucí účinky neprokázali při užívání..
Chtěl bych jsem se zeptat, zda máte s tímto přípravkem někdo zkušenosti a jestli ho má normálně na kůži aplikovat?
Děkuji za odpověďi
Díky za odpověď... Nejde ale jen o svědění hlavy.. Svědí ji i kůže pod hlavou - kolem krku a za ušima.. Dělá se tam i červená vyrážka.. kožařka už nějaký šampon doporučila, ale vůbec nepomohl
Také mám takový problém. trápila jsem se dlouho, až nakonec jsem si v lékárně koupila šampon Polytar Liquid. Kožař mi ho schválil. Smrdí sice jako když koupelnou projedou asfaltéři, ale funguje. Ze začátku jsem se s ním myla asi tři týdny a teď ho použiju jen občas, když se problém vrátí. cca 100kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.