Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svědění hlavy - užívat Alpicort či ne?

Od: paldo* odpovědí: 2 změna:

Pěkný večer, mamka má poslední dobou problémy se svěděním hlavy. Šla s tím k doktorovi, a ten jí řekl, že má začít užívat přípravek Alpicort. Jenže když jsme se trochu mkrli na net, zjistili jsme, že to obsahuje kortikoidy a další věci, které by mohli mít nežádoucí účinky, jako sníženou obranyschopnost kůže, mohly by se vytvořit bulky apod... A máme teď z toho strach, aby se nežádoucí účinky neprokázali při užívání..

Chtěl bych jsem se zeptat, zda máte s tímto přípravkem někdo zkušenosti a jestli ho má normálně na kůži aplikovat?
Děkuji za odpověďi

doplněno 15.07.12 17:42:

Díky za odpověď... Nejde ale jen o svědění hlavy.. Svědí ji i kůže pod hlavou - kolem krku a za ušima.. Dělá se tam i červená vyrážka.. kožařka už nějaký šampon doporučila, ale vůbec nepomohl

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Také mám takový problém. trápila jsem se dlouho, až nakonec jsem si v lékárně koupila šampon Polytar Liquid. Kožař mi ho schválil. Smrdí sice jako když koupelnou projedou asfaltéři, ale funguje. Ze začátku jsem se s ním myla asi tři týdny a teď ho použiju jen občas, když se problém vrátí. *jasne* cca 100kč.

b
hodnocení

0x

Jak doporučuje rádce výše - Polytar Liquid je proti svědění výborný. Jde o dehtový roztok, proto ten charakteristický zápach. Používá se k léčbě lupénky a dalších zánětlivých onemocnění kůže s tvorbou šupinek, lupů a svědění hlavy. V rodině vyzkoušeno, účinek ověřený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]